Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett!

Trixie 4 pozíciós Fehér Macskaajtó mágnessel 24,4×21,1cm

15 .990 Ft

Szabad mozgásteret adnál a macskádnak a lakásban, hogy ki – be járhasson, ahogy szeretne? Olyan terméket – macskafelszerelést keresel, ami a macskádnak az ajtón való átjutását megkönnyíti?

A Trixie macskaajtó jó választás lehet számodra, hiszen 4 pozícióval – úttal van ellátva (mind a két irányba nyílik kifelé és befelé is, csak befelé nyitott, csak kifelé nyitott vagy zárt). A Trixie ajtó csendesen működik, így a macskád észrevétlenül fog járkálni bel- és kültér között. Speciális tömítő és mágnes zárral rendelkezik (kiskedvenced nyakörvére helyezett mágnes nyitja az ajtót, így idegen háziállatok nem tudják kinyitni a macskaajtót). A termék további alagutakkal bővíthető. A minimális beépítési mélység 10-35 mm. A macskaajtó elemmel működik, a 9V elem nem a csomag része.

Anyag:
– műanyag
– vízálló
– biztonsági záras
– átlátszó
– átlátszó fedél
– 360 ° kerületi tömítéssel (TPR) és mágneses kapcsokkal

Szín: fehér

Teljes méret: 21,1 x 24,4 cm

Kivágott méret: 16,5 x 21,6  cm

Fedél méret: 14,7 x 15,8 cm

Macsakaajtó szerelése ajtóba:

Figyelem!
• A terméket NE szerelje az ajtó kilincse/fogantyúja alá.
• Ha hosszabb ideig van távol, zárja le óvatosan a fedelet, és ha szükséges, tegyen nehéz tárgyakat elé, hogy a betolakodók ne kerüljenek otthonába.
• Kétség esetén előzőleg forduljon a biztosítótársasághoz, hogy milyen biztonsági intézkedéseket kell tennie azért, hogy betörés esetén ne legyen az ajtó miatt problémája a kifizetéssel

Garancia:
A Trixie cég 3 év korlátozott jótállást nyújt a termékre, bármilyen hiba esetén, amely a következőkből adódhat: anyaghiba vagy gyártási hiba.
Hibás termékek esetében a Trixie belátása szerint dönt az ajtó kicseréléséről, feltéve, hogy a hibát nem gondatlanság, visszaélés vagy normális kopás és elhasználódás okozta. A garancia nem érvényesíthető a lengőajtó bármely nemű törése esetén.
A jótállási idő a termék megvásárlásának időpontjával kezdődik, a jótállás csak számlával igazolt vásárlás esetén érvényes.

Külső készleten, várható kiszállítás 3-15 munkanap. iA kiszállítás időtartalma a külső raktártól függ, azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb megkapd rendelésedet!

GYORS ÉS OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

A rendeléseidet akár 1 munkanap alatt kiszállítjuk futárszolgálattal.
GLS házhoz szállítás: 1.490 Ft-tól
GLS csomagpont: 1.090 Ft

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Leírás

Tudtad, hogy a macskaajtók egyre népszerűbbek a macskatulajdonosok körében? Hiszen így, a kinti illetve a benti világ között szabad átjárást tudnak biztosítani a cicáiknak.
Hogy válasszak megfelelő macskaajtót?
Check Mark on Twitter Twemoji 14.0 mérd le a macskádat, hogy az ajtó nyíló része megfelelő nagyságú legyen
Check Mark on Twitter Twemoji 14.0 milyen vastagságú ajtóba lenne beépítve (16 mm-nél vastagabb ajtónál már használható: termék neve)
Check Mark on Twitter Twemoji 14.0 csak a lakáson belül lenne használva ( 4 poziciós macskaajtó, 4 pozíciós macskaajtó alagúttal) vagy a bejárati ajtónál lenne elhelyezve (magasabb biztonságú fokozatú termék terméket érdemes választani – mikrochippel ellátott macskaajtómágnessel ellátott macskaajtó)
Hova ne szereljem fel a macskaajtót?
Check Mark on Twitter Twemoji 14.0 ajtókilincs alá (mágneses problémák miatt)
Check Mark on Twitter Twemoji 14.0 ha a macskaajtó nem zárható, ne helyezze el a bejárati ajtóba
Csak ajtóba építhetem be ezeket a macskafelszereléseket?
Check Mark on Twitter Twemoji 14.0 van egy jó hírünk! NEM, akár falba is beépítheted, ha a macskád számára az a legoptimálisabb átjutási lehetőség
Termékre vonatkozik garancia?
Check Mark on Twitter Twemoji 14.0 3 év korlátozott garancia érvényes erre a macskafelszerelésre
Check Mark on Twitter Twemoji 14.0 garancia akkor érvényes, ha a termék hibája gyártásból ered vagy anyaghiba miatt alakul ki

További információk

Tömeg 542 g
Macskabiztonság

Macskaajtó

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintettél meg termékeket nálunk.
5% kedvezmény
20% kedvezmény
Legközelebb hátha szerencsével jársz
Majdnem
10% kedvezmény
Nem nyertél!
Ingyenes kiszállítás
Pawby okositató
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.