Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett!

Nyaralás macskával? Van 5 szuper tippünk számodra!

Nyaralás macskával? Nyaralni mennél, de tipródsz, hova is tehetnéd cicádat, amíg te a föld másik felén vagy, vagy csak leugranál a Balatonra egy hosszabb hétvégére? Bármi is a célod, van néhány szuper tippünk számodra, hogy a nyaralás macskával, vagy macskád nélkül, de ne aggódós, hanem nyugalommal és kikapcsolódással teli legyen!

forrás: litter-robot.com

1. Semmi pánik!
Első és legfontosabb, hogy ne ijedj meg! Az hogy cicád van, még alapvetően nem kizáró ok arra, hogy nyaralni menj! Minden gazdinak kijár egy kis pihenés. Persze tudjuk, hiányozni fog cicusod rosszalkodása, de hidd el, ha el is kell válnotok egymástól, mással is nagyon jól ki fog jönni – amint rájön, hogy abban a néhány napban más ember lesz a konzervnyitó számára 🙂

2. Válaszd a megúszós átmeneti megoldást!
Ha csak néhány napra megyünk el otthonról, átmeneti megoldásban is gondolkodhatunk. Cicád 1-2 napot még egyedül is biztonságban el tud tölteni a lakásban, ha van mit ennie és innia. Az automata macskaitató, macskaetető, az okositató jó lehetőség, hogy biztos legyen elegendő enni és innivalójuk és is ne éhezzenek, míg nem érsz haza a nyaralásból. Esetleg kérd meg ismerősödet/családból valakit, hogy egyszer egy nap nézzenek rá a cicádra.

Fontos, hogy a nyári melegben se feledkezzünk meg kisállatunk hűsítéséről, testhőmérsékletének szabályozásáról, melyre tökéletes megoldás a hűsítő matrac macskáknak vagy kutyáknak vagy éppen más házi kedvencünknek.

3. Nyaralnál a macskáddal?
Bár nem szokványos, de akár magaddal is viheted kedvencedet! Bár a macskák alapvetően nem szeretnek utazni – igaz ez alól akad néhány kivétel, például a bengáli cicák és a norvég erdei macskák kifejezetten jó utazótársak.

Sukiicat egy izgalmas kalandtúrán 🙂
forrás: Instagram/sukiicat

Ha még cicaválasztás előtt állsz, de kalandor típus vagy, válaszd ezeket a fajtákat! Ha pedig utaztok, elengedhetetlen egy jó utazóbox/utazótáska, illetve póráz, biztonságos hámmal, hogy bármilyen helyzetben biztonságban tudhasd macskádat a nyaralás ideje alatt! Cicádnak pedig mindenképpen kérj az állatorvosnál chipet, ez alapján, ha netalántán elveszne, később után be lehet azonosítani bárki is találja meg, és visszakerülhet hozzád hogy újra együtt legyetek.

4. Keress cicaszittert!
Ha nincs lehetőséged magaddal vinni cicusodat, vagy nem szeretnéd, számos cicaszitter megoldás közül választhatsz, míg te nyaralsz. Kérd meg egy közeli bizalmas barátodat vagy családtagodat, hogy lenne-e kedve az otthonodba költöznie arra az időre, amíg nyaralsz, és vigyázni cicádra? Ez a legkevesebb változással járó megoldás, ami a macskádnak biztos tetszeni fog 🙂 Ha ez nehezen megoldható, akkor felajánlhatod – ha az otthona macskabiztos, hogy elviszed a barátodhoz vagy családtagodhoz a cicádat, ha szívesen vigyáznak rá! Nyaralás közben pedig ha kapsz néhány fotót, kevésbé fog hiányozni kiskedvenced 🙂 Legutolsó sorban pedig számos cicaszitter, barátságos macskahotel szolgáltatás van, ahova beadhatod cicádat, míg nyaralni mész. A CAT-O-LODGE panzió és cicanapközi például roppant magas színvonalon, hatalmas, macskabiztos kültéri és beltéri szabad területeken vigyáz cicádra, míg te nyaralsz! Megbízható, cicaszerető szakemberek várják kedvencedet.

5. +1 Joker tipp
Ha néhány napra mész el otthonról, vagy akár egy átlagos napon munkába, és szeretnéd látni, mit csinál otthon szeretett cicád, válaszd ezt a szuper hasznos xiaomi okoskamerát snack-adagolóval! Egyszerű üzembe helyezést követően otthonodba helyezve a nap bármely szakában rápillanthatsz cicádra, ahogy épp (remélhetőleg) édesen alszik! Ha pedig lenyugtatni szeretnéd, vagy interakcióba lépni vele, a kamerán keresztül beszélhetsz hozzá, sőt mi több, jutalomfalatot dobhatsz neki az előzetesen betárazott snackekből! Így egy pillanatra sem kell szem elől veszítened, és megnyugodhatsz, bárhol is vagy épp a világban!

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Legközelebb hátha szerencsével jársz
Majdnem
10% kedvezmény
Nem nyertél!
Ingyenes kiszállítás
Pawby okositató
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.